m_noElérhetőségünk
m_noFilozófiánk
m_noVendégkönyv
m_noKlubkártya
m_noÁraink
m_noGaléria
m_noRólunk írták
Szolgáltatásaink
Hírek / Újdonságok
Cardio és erősítő gépek
Finn és infra szauna
Álló és fekvő szolárium
Jacuzzi
Test állapotfelmérés
Személyi edzésterv
Életmód tanácsadás
Kozmetika
Bioptron kezelés
Manikűr - pedikűr
Méregtelenítés
Bio büfé
Fodrászat
Magnetoterápia
Premium Diet


Premium Diet
Premium Diet-fogyókúra – az első sikerek Hír küldésNyomtat
A három versenyző (Anita, Helga, Zsuzsa) 2010. október 20-án találkozott a Nordland Lady’s Wellness Club társalgójában, hogy Dr. Kovács Lenke szakorvos irányításával egyeztessék a Premium Diet - fogyókúra első két hetének tapasztalatait. Mindhárom versenyző derűsen, kiegyensúlyozottan érkezett.

 Mivel határozott, önálló, független gondolkodású fiatal hölgyekről van szó, akiket a kezdeti sikerek megerősítettek önbizalmukban, azonnal megreformálták a verseny alapjait és szabályrendszerét.

A doktornő szakmai irányításával közösen megállapították, hogy az induláskor javasolt kilogramm alapú összevetés elavult módszer. Napjainkban a testtömeg-index (BMI) vált általánosan elfogadottá az elhízottság mértékének meghatározására. Az elhízottság fajtája sem mindegy. A legveszélyesebb a hasi elhízás, amely fokozott kockázatot jelent a betegségek és az anyagcserezavarok kialakulásának szempontjából. A Wellness Club magas színvonalú felszereltsége lehetővé teszi, hogy a modern orvostudomány egyik leghatékonyabb eszközét, a bioelektromos impedancia analízist is felvegyék a fogyókúra sikerét és a verseny végső sorrendjét eldöntő eszközök közé. A módszer lényege a testzsír százalék mérése. A bioelektromos impedancia analizáló berendezés nagyon gyenge erősségű elektromos áramot bocsát ki magából, majd érzékelőinek segítségével meghatározza a test elektromos ellenállását (impedanciáját). Az impedanciából lehet következtetni a szervezetben felhalmozott zsírszövet mennyiségére. A Wellness Club képviselői meghajoltak a játékosok felkészültsége, tudása és eltökéltsége előtt, elfogadták, hogy a fogyókúra-játék végső sorrendjét a testzsír százalék mérésével határozzák meg.

 A játék folytatódik, a három hónapig tartó játék során a három hölgy nemcsak a kilókkal áll harcban, de egymással is komoly versenyt vívnak. Az egyes hónapokban a legtöbbet fogyó játékos esetében a fogyókúra teljes költségét a Wellness Club állja.

 A Nordland Lady’s Wellness Club modern diagnosztikai készüléke segítségével Ön is megmérettetheti testzsír százalékát! A mérés eredményét megbeszélheti a Wellness Club szakértőivel, illetve Dr. Kovács Tünde szakorvossal.

 Kíváncsi a fogyókúra-verseny folytatására?

 Szeretné megismerni a Premium Diet lényegét?

 

Látogassa meg a Nordland Lady’s Wellness Club weboldalát, figyelje a www.infogyor.hu oldal híreit!

Smile beszúrása
:) :( :D :P
8) :O :@ :C
:$ ;) :I :S
:good :bad :love :break
:kiss :cake :light :mail

Előnézet:
Hozzászólások:

#255 Egy vendég
(2016/05/28, 01:25)
Great hammer of Thor, that is poerwfully helpful!
#236 Egy vendég
(2016/05/27, 17:05)
This has made my day. I wish all ponitsgs were this good.
#139 Egy vendég
(2014/09/10, 10:20)
I intended to cretae you that little bit of word so as to say thanks as before over the pleasing strategies you have shown in this case. This has been simply generous with you to give openly what most of us could possibly have offered for sale as an e-book to generate some dough for their own end, certainly given that you could have done it in the event you desired. Those principles in addition worked to be the easy way to fully grasp that other people have the identical keenness just as my personal own to find out lots more with regard to this issue. I'm sure there are millions of more enjoyable sessions in the future for individuals who start reading your blog.