m_noElérhetőségünk
m_noFilozófiánk
m_noVendégkönyv
m_noKlubkártya
m_noÁraink
m_noGaléria
m_noRólunk írták
Szolgáltatásaink
Hírek / Újdonságok
Cardio és erősítő gépek
Finn és infra szauna
Álló és fekvő szolárium
Jacuzzi
Test állapotfelmérés
Személyi edzésterv
Életmód tanácsadás
Kozmetika
Bioptron kezelés
Manikűr - pedikűr
Méregtelenítés
Bio büfé
Fodrászat
Magnetoterápia
Premium Diet


Összefogtak a Presztízs-díjas vállalkozások
Hír küldésNyomtat
Két Presztízs-díjas vállalkozás egymást erősítve összefogott. A környezetvédelmi kategória nyertese, a Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. és az év kisvállalkozása, a Primag Kft. összekapcsolták szolgáltatásaikat és valami újba kezdtek, ezúttal együtt.

  

Az együttműködésről, a két vállalkozás kapcsolatáról és személyes ismeretségük kezdetéről mesélt a két ügyvezető, Hámori Katalin, a Primag Kft. és Mikóczi Tamás, a Nordland Kft. ügyvezetője.

H. K.:
– Amikor építkeztünk, szükségünk volt vízlágyítóra, így ismertem meg Mikóczi Tamást és a Nordlandot. Régi vevők vagyunk, jó személyes ismeretséggel, mégis a Kisalföldi Presztízs Díj gálaestje kellett ahhoz, hogy üzletileg is összehozza a vállalkozásainkat.

M. T
.: – A Primag és a Nordland egyszerre nyerte el a Presztízs-díjat. Gyakorlatilag a díját-adón figyeltünk fel a másik tevékenységére, addig nem volt erre alkalom. Katalin a Presztízs-gála után vágott bele igazán aktívan a Naturpont Bioszaküzlet elindításába, sokat beszélt róla, a terveiről. Láttam, hogy valóban lelkesen és jól csinálja. Amikor elindítottam a Nordland Wellness Clubot, már nem volt kérdés, hogy együttműködünk. Nekem sem mindegy, hogy milyen termékek, szolgáltatások kerülnek a Nordland wellnessklubba.

Oxigénnel dúsított ásványvíz és energia kalória nélkül

H. K.: – A Nordland egy magas színvonalú wellnessközpontot hozott létre. Igényes klub, rengeteg, a nők igényeire szabott szolgáltatással. A feladatom, hogy a klub biobüféjében olyan alternatívákat kínáljak a hölgyeknek, amelyek a mozgáshoz energiát adnak, de közben nem hizlalnak, nem jelentenek felesleges kalóriát.

Mi a tapasztalat, hogyan lehet átalakítani egy hölgyet, hogy külsőre és az életmódját tekintve is megváltozzon?

H. K.: – Az eddigi sikereinkről csak annyit, hogy akadt olyan hölgy, aki negyven kilótól szabadult meg. Ehhez persze kellett a kitartása, a személyi edző segítségével összeállított egyedi program és a megfelelő étrendre való átállás. Enni kell, de nem mindegy, hogy mit. Szakembereink tanácsaival már eddig is több hölgynek segítettünk a látványos változásban. A Nordland wellnessklubban az eddig megszerzett tapasztalatainkat szeretnénk továbbadni szervezettebb formában. Elképzeléseink szerint valóban klubjellegű, kiscsoportos, egyéni tanácsadást tervezünk több meghívott szakemberrel.

Életmód a wellness

M. T.: – Amióta elindult a Nordland Lady’s Wellness Klub, saját magam tapasztaltam, hogy a hölgyek bár lelkesen érkeznek hozzánk és pontosan tudják, mit szeretnének, arról még sincs fogalmuk, hogy hogyan kezdjenek neki. Ebben segítenek a szakemberek és a személyre szabott programok, a vérnyomásmérés, a testzsírmérés.

Milyen programokat, szolgáltatásokat vehetnek igénybe a hölgyek a wellnessklubban?

M. T.: – Az állóképesség-javítástól az intenzív fogyasztásig, testerősítésig minden edzésprogram megtalálható. A kényeztető wellness-szolgáltatások, a jacuzzi, a szaunák, a szolárium és a masszázs mind a hölgyek igényeinek megfelelően, családias légkörben lett kialakítva. A klub egyedi sajátosságainak köszönhetően már 15–20 fős céges rendezvényekre is kaptunk megkeresést. A részletekről bárki tájékozódhat a klub honlapján (www.nordlandwellness.hu / wellness.nordland.hu).

Milyen közös terveik vannak? Hogyan képzelik el a jövőt?

H. K.: – A két vállalkozás szolgáltatása, terméke hosszú távon könnyen összekapcsolható. A Nordland a szauna, a víz, a tisztaság, környezettudatosság. A Naturpont (www.naturpont-biobolt.hu) az egészség, a természetesség, a környezetbarát szemlélet. Hasonlóan gondolkodunk és hasonlóak a céljaink, amelyek megvalósítására kiváló hely a Nordland wellness klub.

M. T.: – Azt mondják, hétévenként nem árt valami újba kezdeni. Most minden adott, az ötlet, a hely, a jó együttműködő partner és hogy üzletileg is hiszek benne. Tudom, hogy a Nordland Lady’s Wellness Klub sikeres lesz. Mi mindent megteszünk érte.

Czöndör Kriszta

// Forrás : www.kisalfold.hu

Smile beszúrása
:) :( :D :P
8) :O :@ :C
:$ ;) :I :S
:good :bad :love :break
:kiss :cake :light :mail

Előnézet:
Hozzászólások:

#283 Egy vendég
(2016/05/28, 02:59)
I like to party, not look artlcies up online. You made it happen.
#226 Egy vendég
(2016/05/27, 16:43)
In the comlticaped world we live in, it's good to find simple solutions.
#73 Egy vendég
(2012/12/17, 21:14)
Kedves Vali e9s Jf3zsi!d6rfclf6k, hogy jf3l e9rzitek magatokat.c9n is je1rtam Genove1ban e9s Ne1polybanifjfa kobroman. Csode1latos e9lme9ny volt.Tove1bbi kellemes utaze1st. Sikert-vitalite1st.Szia Je1nos